Movie topic: Rate de laatste film die je hebt gezien

 • Hajar

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Hajar heeft ontvangen van andere leden.

  T-Mobile Moderator
  9165 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  Netwerk Expert

  Netwerk Expert

  Samsung Expert

  Samsung Expert

  Apple Expert

  Apple Expert

  Sony Expert

  Sony Expert

  Auteur

  16 juli 2015, 12:19

  - Topic starter
  Hi there! :$

  Het is zomervakantie dat betekent voor sommige mensen lekker het zonnetje opzoeken in een all-inclusive resort. Anderen zijn lekker op de camping aan het bakken en genieten van de vrije dagen.

  Voor mensen zoals ik, net aangenomen voor een nieuwe baan, ziet de vakantie er minder spannend uit. Ik, ook wel bekend als film freak, ga vooral genieten van lekker films kijken! Yes, weer of geen weer ik houd van bankhangen en een goede film. Niets maakt mij gelukkiger! :P

  Dus ik dacht misschien zitten er nog meer films freaks op het forum en willen zij mij misschien voorzien van wat leuke film tips!

  Daarom ben ik dit topic gestart. Ik wil jullie namelijk vragen om de laatste film die jullie gezien hebben een cijfer te geven en in één zin omschrijven wat je er wél of niet leuk aan vond.

  I’ll kick off! De laatste film die ik heb gezien was The Second Best Exotic Marigold Hotel en hij krijgt een dikke 8 van mij! De feelgood film was komisch, ontroerend , kleurrijk en wat mij betreft een must-see!

  (Ik moet toegeven dat ik als Bollywood fan het vooral leuk vond dat de film zich in India afspeelde.) :8

  Voor de mensen die niet weten wat Bollywood films zijn, let me know! Ik praat er graag over. :D

  0
  Quote
  .
 • Johrick

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Johrick heeft ontvangen van andere leden.

  T-Mobile Stagiair
  198 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  8 november 2017, 18:36

  Hajar schreef:

  Johrick schreef:

  De laatste film die ik heb gezien? *The Mountain Between Us*

  Leuke film, alleen helaas wel erg voorspelbaar!  Heeey Johrick wat leuk dat je weer leven blaast in dit topic! Ik heb die film ook gezien met @Mitch. Ik vond hem ook voorspelbaar, maar tis altijd leuk om naar Idris Elba te kijken! :D  Hahah, als ik heel eerlijk ben was dit van mij 1 van de weinige keren dat ik naar de film was geweest (de laatste keer was toen Frozen uit kwam?!)
  0
  Quote
  Groetjes Johrick - Stagiair bij T-Mobile Webcare
 • Poco-Loco
  1970 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  Samsung Expert

  Samsung Expert

  11 november 2017, 12:56

  Net terug van Thor - Ragnarok

  Simpel, hou je van Marvel dan moet je deze echt kijken.... wat een heerlijke film was dit! Stijl lijkt op de eerst Guardians, goed gevoel sfeer en muziek, maar het is wel een leuke aansluiting op de Thor lijn.

  Ohw... en de gevechten zijn goed opgebouwd... "That's how it feels" voor zij die hem al gezien hadden ;)
  0
  Quote
  It's faulty, wrong, boring or raining... HELLO to you too! Leg je probleem neer en we zoeken naar de oplossing! Echter, hou wel rekening dat we hier klanten onderling zijn, normaal werk wel eens "in de weg" zit van snel reageren en iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen stommiteiten. Dus puur omdat ik het niet eens ben met jou, maakt mij geen medewerker... Oh en clubjes als ACM kan ik niet serieus nemen... lees dit eens: goo.gl/2aa6tF
 • Mitch

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Mitch heeft ontvangen van andere leden.

  T-Mobile Moderator
  487 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  11 december 2017, 11:37

  @Poco-Loco Thor: Ragnarok was inderdaad een zeer vermakelijke film!

  Het is alweer enige tijd geleden sinds mijn laatste reactie. In de tussentijd heb ik uiteraard weer heel veel films gezien. Ik zal ze niet allemaal benoemen.

  Ik moet wel echt even terug naar Spider-Man: Homecoming, die vond ik heel gaaf! Tom Holland vind ik ook echt top gecast. Nu al zin in Spider-Man 2.

  Verder keek ik heel erg uit naar War for the Planet of the Apes. Ik vond deel één en twee heel nice! Ik vond dit derde deel wat tegenvallen, maar dat komt meer omdat ik Woody Harrelson moeilijk serieus kan nemen als legerkolonel.

  Dunkirk vond ik echt héél gaaf. Maar dat kon ook haast niet anders met Christopher Nolan en Tom Hardy. Ik moest even wennen aan het gebrek aan dialoog en de in hoge mate aanwezigheid van muziek, maar echt een fenomenaal resultaat. Een must-watch!

  Ik denk dat ik één van de weinigen ben die de miniserie IT (1990) niet heeft gezien. Ik vond de film (2017) niet zo. Hoewel ik een horrorfilm kan waarderen moet het denk ik voor mij, als het om iets bovennatuurlijks gaat, minder zichtbaar/tastbaar zijn.

  Voor de dierenvrienden en in het bijzonder kattenliefhebbers zou ik de documentaire 'Kedi' zeker aanraden! Ik heb een zeer aangename zaterdagochtend gehad in de bioscoop! Het kan wel zijn dat je na het zien van de documentaire de wens hebt om een boerderij te kopen en vervolgens alle katten uit het asiel wilt overnemen.

  Geostorm vond ik tegenvallen, terwijl ik graag kijk naar disaster movies. Flinterdun plot, en bij dergelijke films is die verwachting vooraf al bijgesteld.

  The Mountain Between Us vond ik zeer vermakelijk. Ik ben fan van Idris Elba en ik hou ook van het survivalgenre!

  Murder on the Orient Express ook zeker een aanrader! Ik hou van de winter en het gevoel van op reis gaan. Dat gevoel wordt alleen maar versterkt en als je het boek niet hebt gelezen (zoals ik) dan is het tot het einde spannend!

  Justice League vond ik enorm tegenvallen. Ik vond de stand alone film van Superman (Man of Steel) verfrissend, net als Wonder Woman. Batman vind ik heel gaaf, maar ik denk dat nieuwe films en Ben Affleck de pech hebben dat The Dark Knight Trilogy zo ongelooflijk goed was. Ik betrap mijzelf op het vergelijken en dat is eigenlijk niet eerlijk. Goed, Justice League. Aquaman heb ik niets mee (ik moet dan vooral denken aan de serie Entourage, overigens wel vermakelijk), net als The Flash en Cyborg. DC lijkt er maar niet in te slagen om het niveau van Marvel te halen. Zonde. Met Batman, Superman, The Suicide Squad, Wonder Woman, Green Lantern heb je echt goed materiaal.

  Ik ben zelf enorm fan van Intouchables en Demain Tout Commence. Hoewel Omar Sy ontbreekt in de Franse film C'est la Vie dacht ik wel weer zo'n soort film te zien. En inderdaad, heerlijke film om naar te kijken. Ik heb hard gelachen om de Franse humor. Aanrader!

  De laatste film die ik heb gezien is Thank you for your service. Ik houd van oorlogsdrama's. Miles Teller ken ik eigenlijk alleen van minder 'serieuze' films als Project X, 21 and over, Divergent series en Two Night Stand dus ik was wel benieuwd hoe hij het zou doen in een serieuzere rol. Ik vond hem niet verkeerd en de film vertelt het (zoveelste) verhaal van een terugkerende militair na een 'tour' in een conflictgebied. Een welkome verrassing vond ik dat het personage de stress erkende en er wat mee wilde doen. Ik weet niet in hoeverre het een realistisch beeld schetst maar het laat in ieder geval een heel zorgwekkend beeld zien.

  Vanavond staat Home Alone op het programma (in de bioscoop)! Een klassieker die ik als kerstfanaat MOET zien op het grote scherm. Vorig jaar was ik ook van de partij, gaat nooit vervelen!
  0
  Quote
 • Poco-Loco
  1970 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  Samsung Expert

  Samsung Expert

  27 januari 2018, 05:31

  Ik liep de afgelopen weken tegen een werkelijk 'first world problem' aan...

  Je neemt plaats in het vliegtuig, klikt met enige nieuwsgierigheid naar de 'new movies' sectie... tenslotte, de trip naar Canada was 9 uur en er was kerstbonus over dus we zaten in business :D....

  En dan realiseer je je dat je te vaak naar de bios bent gegaan.

  Goed, dat gezegd leuk een goed boek gelezen wat ik bij me had en een beetje oude films herhaald. Poging 2 zou twee weken later naar Australië wel komen en normaal heeft Emirates meer films dan KLM staan.

  Helaas ontlopen ze elkaar niet erg, dus in totaal kan ik maar twee films adviseren in de totale 64 uur van de afgelopen maand vliegen....

  American Made
  Gebasseerd op het werkelijke verhaal, waar ik van moet zeggen dat het een vermakkelijke film was om te kijken. Het is werkelijk ongelooflijk hoe iets kan lopen en ook 'door' kan blijven lopen. De uitkomst is niet geheel vreemd en het is tweeledig, er zit een bepaalde vrede en acceptatie in.


  Loving Vincent
  Leuke film over Vincent van Gogh waar wij hollanders zullen genieten van dat ze de moeite genomen hebben om Vincent ook Nederlands te laten klinken (in die 5 zinnen die er in zitten). Daarbij is het belangrijk om te weten dat de film geschilderd is in de stijl van Van Gogh door 100 kunstenaars. Die stijl lukt ze bijna altijd en eigenlijk daardoor is het de moeite waard.

  Het verhaal is relatief klein en draait om zijn dood/laatste weken, niet bepaald een dik roman, maar de wijze van tonen en het perspectief wat je ermee krijgt in zijn leven (inclusief een lekkere over the top wijze van hoe iedereen een andere mening heeft) is best interessant te noemen.
  0
  Quote
  It's faulty, wrong, boring or raining... HELLO to you too! Leg je probleem neer en we zoeken naar de oplossing! Echter, hou wel rekening dat we hier klanten onderling zijn, normaal werk wel eens "in de weg" zit van snel reageren en iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen stommiteiten. Dus puur omdat ik het niet eens ben met jou, maakt mij geen medewerker... Oh en clubjes als ACM kan ik niet serieus nemen... lees dit eens: goo.gl/2aa6tF
 • Kaassausje
  Klantexpert
  6375 Reacties

  27 januari 2018, 11:13

  De laatste films die ik heb gezien waren de laatste twee Saw delen (ja, ik weet het, ik liep echt hopeloos achter :p ), die waren erg vermakelijk.

  En It, wat een waaaaaardeloze remake. Ik ben blij dat ik die niet in de bioscoop heb gezien. Schrik-effecten waar ik me echt helemaal stuk om heb gelachen, maar man wat een slechte film. Er is nogal weinig overgebleven van het echte verhaal. Geef mij het boek maar dan.

  Na die films ben ik verder gegaan met de tv-serie The Strain, alles achter elkaar aangezet, met hier en daar wat slaap tussendoor. Het verhaal is wel wat aangepast (de serie is gebaseerd op een trilogie), maar wat een serie! Heerlijk! Goede cast, humor, actie, alleen het laatste seizoen had een klein beetje meer mogen hebben.
  0
  Quote
  Medeklant, geen medewerkster.

Reageer op dit bericht

Bezig met uploaden:
0%
Bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
Afbeeldingen (0)
Video (0)
Emoticons
 • :D
 • :?
 • :cool:
 • :S
 • :(
 • :@
 • :$
 • :8
 • :)
 • :P
 • ;)