Vraag: [Nieuws] T-Mobile Samen wordt vervangen door T-Mobile Alles onder 1 Dak

 • David

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten David heeft ontvangen van andere leden.

  T-Mobile Moderator
  12247 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  Netwerk Expert

  Netwerk Expert

  Samsung Expert

  Samsung Expert

  Apple Expert

  Apple Expert

  Sony Expert

  Sony Expert

  Auteur

  23 januari 2018, 10:03

  - Topic starter
  Met T-Mobile Alles onder 1 Dak speelt T-Mobile in op de wens om één aanbieder voor alle mobiele en vaste aansluitingen te hebben. Dit wordt de vervanger voor nieuwe abonnementen van T-Mobile Samen. Klanten die op dit moment T-Mobile Samen gebruiken, en hun abonnement niet verlengen of overstappen naar het nieuwe abonnement, blijven Samen en de bijbehorende voordelen behouden.

  Wanneer is de einddatum van T-Mobile Samen?
  Klanten die gebruik maken van T-Mobile Samen blijven recht houden op deze kortingen. Dit verandert pas zodra je het abonnement verlengt of vernieuwt.

  Waarom communiceren jullie niet eerlijk aan het begin van een lancering, dat het een tijdelijk product betreft?
  Diensten en voordeelprogramma’s veranderen continu, op basis van de vragen en wensen van onze klanten. Daarnaast houden we altijd de behoeften en ontwikkelingen in de markt in het oog. T-Mobile Samen is geen tijdelijk programma. Klanten die gebruik maken van T-Mobile Samen blijven recht houden op deze kortingen. Dit verandert pas zodra het abonnement verlengd of vernieuwd wordt.

  Waarom stopt T-Mobile met T-Mobile Samen voor nieuwe klanten of klanten die hun abonnement vernieuwen?
  Unlimited internet is dé consumententrend in de telecomsector. Met Unlimited Voordeel spelen wij daar verder op in door onbeperkt en snel internet betaalbaar én toegankelijk te maken voor iedereen.
  De extra korting van Unlimited Voordeel vervangt de kortingen die we eerst gaven via T-Mobile Samen en daarom kunnen nieuwe klanten geen gebruik meer maken van T-Mobile Samen. Bestaande klanten met T-Mobile Samen hebben na vernieuwing geen recht meer op de extra korting, maar blijven wel nog 6 maanden onderdeel van de T-Mobile Samen groep (inclusief gratis onderling bellen), maar ontvangen de extra voordelen via T-Mobile Unlimited onder 1 dak. Doordat de klant nog in de T-Mobile Samen groep zit, blijven de voordelen voor de rest van de groep nog 6 maanden hetzelfde.

  Er zijn ook klanten die geen huisgenoten hebben, wat kunnen jullie deze klanten bieden?
  Op dit moment hebben we voor hen een aantal opties. Klanten kunnen hun mobiele abonnement combineren met een T-Mobile Thuis abonnement en op die manier extra voordeel krijgen. Daarnaast kan je met een combinatie van Unlimited 4G voor Thuis, Go (Tablet) of Basis Sim ook in aanmerking komen voor Unlimited Voordeel of Mobiel voordeel!

  Ik ben beheerder van een T-Mobile Samen groep, zijn mijn groepsleden nu de dupe omdat ik mijn abonnement ga vernieuwen?
  Nee, groepsleden houden minimaal 6 maanden hun korting. 6 maanden nadat jouw nieuwe abonnement gestart is, wordt iemand anders in de groep automatisch beheerder en ben je niet langer onderdeel van de groep. Op die manier blijft de groep nog steeds bestaan, zolang de groep nog aan de voorwaarden van minimaal 2 abonnementen voldoet. Daarnaast kunnen er nog leden worden toegevoegd aan de groep (als die nog het geschikte abonnement hebben).

  Wat is de reden dat T-Mobile zo kort na de introductie van T-Mobile Samen de stekker eruit trekt? Is het niet succesvol?
  T-Mobile Samen is succesvol en in hele korte tijd gegroeid, waar we erg blij mee zijn. De overgang naar een nieuw voordeelprogramma heeft twee belangrijke redenen:
  1) T-Mobile wil de nummer één speler zijn op het gebied van Unlimited internet. Vorig jaar zijn wij de eerste geweest die Unlimited Internet op de markt hebben bracht. We zetten met Unlimited Voordeel de volgende stap om voorop te blijven lopen en premium Unlimited internet toegankelijk te maken voor nog meer consumenten in Nederland. Het is niet mogelijk om deze twee proposities naast elkaar te laten bestaan.
  2) T-Mobile biedt haar klanten steeds meer keuzevrijheid. Naast mobiel internet, bieden we nu ook T-Mobile Thuis en Unlimited 4G voor Thuis. Daarmee verandert het aantal abonnementen binnen een huishouden. Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan één aanbieder binnen een huishouden. We hebben daarom gekozen voor een voordeelprogramma waarmee we aan die wens tegemoet komen. Doordat we ons aanbod van abonnementen verbreden hebben we gezocht naar een programma waar klanten al die verschillende abonnementen kunnen combineren. Zo maken we voordeel simpeler en overzichtelijker voor onze klanten.
  Op basis van bovenstaande hebben we besloten dat we over moesten naar een nieuw concept, waar alles op den duur onder past en wat aansluit bij dat wat de klant wilt.

  Ik heb momenteel T-Mobile Samen. Kan ik mijn contract verlengen?
  Bij contractverlenging krijg je een nieuw abonnement waarop het nieuwe voordeelprogramma van toepassing is. Is de contracttermijn verlopen en onderneem je geen actie? Dan behoud je dezelfde voorwaarden. Bij contractverlenging krijg je een nieuw abonnement waarop de nieuwe voordeelprogramma’s van toepassing zijn: Unlimited Voordeel & Mobiel Voordeel.
  Bij een stilzwijgende verlenging blijft jouw abonnement behouden en blijft T-Mobile Samen dus beschikbaar.

  Ik heb een Go abonnement aangesloten/verlengd voor 29 januari 2018, maar mijn nieuwe abonnement gaat later in. Wat geldt voor mij?
  Heb je een abonnement een ingangsdatum vanaf 29 januari 2018? Maar je hebt je abonnement al eerder aangesloten of verlengd? Dan kun je dat zien op My T-Mobile bij ‘Mijn abonnement’. In dat geval kun je nog wel via ‘T-Mobile Samen’ in het menu een Samen groep aanmaken en beheren. Je kunt ook al een T-Mobile Unlimited onder 1 dak starten of je abonnement aanmelden bij een T-Mobile Unlimited onder 1 dak. De voordelen krijg je vanaf de start van je nieuwe abonnement.

  Mag T-Mobile zomaar stoppen met T-Mobile Samen?
  T-Mobile Samen is een cadeau van ons aan onze klanten. Het blijft dan ook beschikbaar voor klanten die daar nu gebruik van maken en hun abonnement niet verlengen, vernieuwen of overstappen. T-Mobile Samen is gekoppeld aan alle abonnementen geïntroduceerd vóór 29 januari 2018. Nieuwe abonnementen bieden wij ons nieuwe voordeelprogramma aan.


  Mochten jullie nog vragen voor ons hebben, laat het hier in het topic weten!
  0
  Quote
 • janrotterdam

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten janrotterdam heeft ontvangen van andere leden.

  Doet lekker mee
  77 Reacties

  9 februari 2018, 16:47

  Ja daar hebben meer het al over gehad ik wist het niet en geen info van t mobile over gehad. Anders wel eerder gedaan.
  0
  Quote
 • TMobile klant

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten TMobile klant heeft ontvangen van andere leden.

  heeft eerste post geplaatst
  2 Reacties

  9 februari 2018, 17:06

  Ja ik ben ook heel erg boos !!!! Ik ben heel erg boos !!!!
  Waanzinnig waardeloos !!


  Dit is het antwoord van de klantenservice:

  Bedankt voor uw e-mail waarin u aangeeft dat u boos bent over de huidige gang van zaken bij T-mobile.
  Laat ik allereerst beginnen met te zeggen dat ik u volledig begrijp.
  Niet iedereen wordt namelijk beter van de situatie, er is ook een groep klanten die er inderdaad op achteruit gaat.
  Hoe vervelend ik de situatie ook vind, dit is de weg die T-mobile heeft besloten in te slaan voor de toekomst.
  Uw abonnement is afgesloten op 26-01-2018 dus voorlopig blijft u de factuurkorting via T-mobile samen nog ontvangen.
  Wat betreft het feit dat wij u gedwongen hebben een nieuw abonnement af te sluiten voor 29-01-2018, dit ben ik niet helemaal met u eens.
  Iedereen heeft hierin een vrije keuze.
  Ik besef heel goed dat dit niet het antwoord is dat u wilt horen maar ik kan in deze verder niks voor u betekenen.
  Ik wens u een fijn weekend toe.
  0
  Quote
  marc
 • Onra

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Onra heeft ontvangen van andere leden.

  is Prince of Content
  164 Reacties

  9 februari 2018, 17:28

  Op zich een nette mail.
  Er is inderdaad geen dwang per se, maar als je gebruik wilt blijven maken. Ja, dan had je geen keus. In principe hoef je ook niet naar de huisarts als je aanhoudende klachten hebt, het is en blijft een keuze. Wel zeer onverstandig, in dat geval ga je naar je huisarts! Tot zover je keuze.

  Dat je nog kan profiteren is iets wat ik regelmatig zie, hoewel dat vaak niet mijn vraag was maar het klopt wel. Ik daar wel blij mee.

  T-Mobile richt zich nu vooral op hoog gebruikers (meervoud, max5) en daardoor bied ze uitsluitend voordelen aan voor die hooggebruikers. Voor laaggebruikers is het dan kiezen of delen, het is geen leuke keuze maar wel een keuze.
  0
  Quote
 • rial

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten rial heeft ontvangen van andere leden.

  is een Master Poster
  101 Reacties

  9 februari 2018, 18:21

  HereIsTom schreef:


  Goedkoper kom je niet uit hoor met telefoon!
  Jij zogenaamd zeker wel, je loopt hier alleen maar te trollen!


  Zeker wel... gratis en voor niks, plus nog wat toe (gestopt met roken).
  Indien je belangstelling hebt voor meerdere tips, laat het maar ff weten.
  0
  Quote
 • UnaBuna

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten UnaBuna heeft ontvangen van andere leden.

  heeft eerste post geplaatst
  1 Reacties

  1 maart 2018, 13:09

  T-Mobile Alles onder 1 Dak = 100% discriminatie

  "Mensen mogen niet ongelijk behandeld mogen worden vanwege kenmerken die er niet toe doen."

  Een alternatief abonnement aanbieden op de Unlimited Go neemt de discriminatie niet weg.

  Ik ben 100% tegen alle vormen van discriminatie en ik zal gaan overstappen naar andere aanbieders die met een eerlijk aanbod komen.:@


  #EpicFail!
  0
  Quote
 • Yaroon

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Yaroon heeft ontvangen van andere leden.

  is een Top Poster
  7 Reacties

  2 maart 2018, 02:45

  Ze schieten zichzelf alleen maar in de voet. Ik hoor/lees niets anders dan afkeer en dat mensen gaan overstappen, kijken naar andere aanbieders wanneer ze vrij zijn. Gelijk hebben ze.

  Ik ben alles behalve blij, en helemaal omdat ik ook nog eens verlengd heb met meerdere abonnementen, mij niet ingelezen wat er zou veranderen. Als ik dit had geweten had ik dus niet gebleven.

  Ach,.. ik neem tzt die unlimited variant, gooi mijn ZIggo internet thuis omlaag of zelfs eruit en trek wel internet van mn telefoon.
  0
  Quote
 • tatrabep

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten tatrabep heeft ontvangen van andere leden.

  Doet lekker mee
  6 Reacties

  12 maart 2018, 19:10

  Dit is voor mij ook het einde bij T-Mobile, vanaf juli a.s. in mijn abonnement afgelopen.Ik ga op zoek naar een andere provider. ....Dus. ...Bedankt t-mobile👎
  1
  Quote
 • Tralalalala

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Tralalalala heeft ontvangen van andere leden.

  is een nieuwe Poster
  3 Reacties

  14 maart 2018, 20:57

  CrisTien schreef:


  Sorry T-mobile maar met deze regeling gaan jullie klanten verliezen en niet zo weinig ook.


  Klopt als een bus. Ik ben al jaren klant van Tmobile, maar ga nu overwegen om al mijn contracten op te zeggen. Wordt veel te duur... Als ik ga verlengen ga ik o 1 abonnement meer dan 50% meer betalen....
  1
  Quote
 • Tralalalala

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Tralalalala heeft ontvangen van andere leden.

  is een nieuwe Poster
  3 Reacties

  14 maart 2018, 21:27

  Robertvb schreef:

  Waardeloos, als ik nu verleng betekent dat een verhoging van 44% van 19 euro naar 27,50 voor Unlimited met 10GB, ik denk dat ik na ruim 15 jaar ook maar eens opstap


  En terecht, mijn abo gaat ook meer dan 50% omhoog..... wordt shoppen.
  Tmobilie doet ook totaal geen moeite om klanten te behouden.
  Zelf ondervonden na meerdere telefoontjes.
  Ik ben ook +/- 15 jaar bij tmobile en vroeger had je klantwaarde, is al een paar jaar afgeschaft maar kreeg toch altijd wel een bepaalde korting. Nu doen ze niks meer. Sterker nog de tmobile medewerker wist mij te vertellen dat het waarschijnlijk beter is om naar een concurrent te gaan. Ik kon min oren niet geloven.. Aan alles komt een einde ;-)
  1
  Quote
 • Jaimy

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Jaimy heeft ontvangen van andere leden.

  T-Mobile Moderator
  1679 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  Samsung Expert

  Samsung Expert

  Apple Expert

  Apple Expert

  Netwerk Expert

  Netwerk Expert

  15 maart 2018, 11:42

  Hoi allemaal,

  Ik kan me goed voorstellen dat het nieuwe prijsplan niet voor iedereen voordelig uitvalt. Ik vind het erg jammer om te lezen dat we sommigen van jullie daardoor verliezen als klant. Weet in ieder geval wel dat wij de feedback die we van jullie krijgen noteren en altijd kijken wat we met die feedback kunnen doen!

  Mochten jullie verder nog specifieke vragen hebben over de abonnementen, het Mobiel Voordeel of Unlimited Voordeel, laat ze dan vooral achter in dit topic. Wij doen ons best alles zo goed mogelijk te beantwoorden!
  0
  Quote
 • Tralalalala

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Tralalalala heeft ontvangen van andere leden.

  is een nieuwe Poster
  3 Reacties

  15 maart 2018, 12:37

  Hmm,
  Bedankt voor je bericht..
  Dat tmobile een andere koers wilt varen, is natuurlijk prima.
  Dat tmobile zich geen enkele moeite doet om een klant te behouden vindt ik niet alleen ondermaats maar ook nog eens arrogant.

  Ik wordt gedwongen door tmobile om te vertrekken, of ik moet akkoord gaan met een prijsverhoging van meer dan 50%?
  En dat na zoveel jaar klant te zijn geweest.

  Met 3 abonnementen tikt dat behoorlijk door.
  Ik vind het zelf jammer, wil eigenlijk ook niet weg, maar ik kan geen dief van mijn eigen beurs zijn.
  0
  Quote
 • jillis

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten jillis heeft ontvangen van andere leden.

  heeft eerste post geplaatst
  2 Reacties

  15 maart 2018, 15:43

  Vind het echt niet tof dit! Ik heb een abb al jaren bij jullie, en mag inmiddels verlengen. Maar dan vervalt het T mobile samen.
  Dat betekent dat als ik een ander abb afsluit, ik wel onbeperkt bellen heb, maar mijn moeder die in de groep zit die kan mij niet onbeperkt meer bellen? want ik ben die groep dan uit? En iedereen die in "mijn"groep zit kan mij niet meer gratis bellen.
  Dan ga ik er toch over nadenken om elders een abb af te sluiten....
  0
  Quote

Reageer op dit bericht

Bezig met uploaden:
0%
Bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
Afbeeldingen (0)
Video (0)
Emoticons
 • :D
 • :?
 • :cool:
 • :S
 • :(
 • :@
 • :$
 • :8
 • :)
 • :P
 • ;)