Beantwoord: [Nieuws] T-Mobile introduceert T-Mobile GO: Unlimited in Nederland én EU!

 • Thalina

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Thalina heeft ontvangen van andere leden.

  T-Mobile Moderator
  3719 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  Samsung Expert

  Samsung Expert

  Netwerk Expert

  Netwerk Expert

  Apple Expert

  Apple Expert

  Auteur

  9 januari 2017, 16:40

  - Topic starter
  Tromgeroffel! Misschien hadden jullie al wat spannende advertenties voorbij zien komen en waren jullie al nieuwsgierig geworden. Nu mogen we het ook echt aan jullie vertellen: T-Mobile introduceert Go Unlimited EU! Dit is het enige abonnement met echt unlimited mobiel internet in Nederland voor een vaste prijs van 35 euro per maand!

  Go Unlimited EU biedt onbeperkt internetgebruik tegen de hoogste internetsnelheid via 4G in Nederland, unlimited bellen en sms'en in de EU plus 60 dagen unlimited internetgebruik in de EU! Go Unlimited EU is onderdeel van een compleet nieuw T-Mobile productenlijn and zal beschikbaar zijn voor consumenten en zakelijke gebruikers (tot 20 simkaarten) vanaf 16 januari 2017!

  Kijk voor alle informatie op deze pagina!

  Waarom komt T-Mobile met dit nieuwe abonnement?
  Mobiel internet is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. En hoewel de landelijke beschikbaarheid van snel internet ons nu de mogelijkheid biedt het overal en altijd te gebruiken, voelen mensen zich nog altijd beperkt. En dat is storend. Wij willen alles wat het gebruik van Mobiel Internet in de weg staat wegnemen. Dit deden we al eerder als eerste met bellen zoals thuis in Europa, recent met Datavrije Muziek en nu met GO Unlimited. Vandaag maakt T-Mobile een grote sprong voorwaarts. We nemen Nederland mee naar een nieuw mobiel tijdperk en maken korte metten met datalimieten en prijzen. Go Unlimited EU biedt de beste mobiele internetervaring in Nederland.


  Welke voorwaarden zijn er verbonden aan het T-Mobile GO abonnement?
  Algemeen
  - EU = EU landen + Noorwegen en IJsland. Zwitserland is geen onderdeel van de EU en daar kunnen de bundels dus niet gebruikt worden.
  - USA = T-Mobile USA netwerk.

  Basic:
  - 120 min te gebruiken om te bellen in en naar EU landen

  Next:
  - 120 min te gebruiken om te bellen in en naar EU landen

  Up:
  - 120 min te gebruiken om te bellen in en naar EU landen
  - Dit abonnement is ook inclusief Datavrije Muziek. Klanten kunnen muziekstreamen zonder dat het MB's kost als ze gebruik maken van de aangesloten muziek streamingdiensten. Datavrije muziek is alleen beschikbaar in Nederland en is exclusief eventuele abonnementsgelden van een muziekstreamingdienst.

  Unlimited EU
  - Bij Unlimited geldt een dagtegoed van 5GB in Nederland & EU. Na deze 5GB kunnen er gratis 1GB aanvullers geactiveerd worden. Als er geen aanvullers worden geactiveerd dan wordt de snelheid in Nederland verlaagt naar 384 kbps,
  - In de EU kan tot 60 dagen per jaar onbeperkt internet gebruikt worden. Na deze 60 dagen kan er 10 GB per maand in de EU gebruikt worden.
  - Bellen: maximaal 300 verschillende internationale nummers per maand.

  Unlimited EU + USA
  - Bij Unlimited geldt een dagtegoed van 5GB in Nederland, EU & USA (T-Mobile USA netwerk). Na deze 5GB kunnen er gratis 1GB aanvuller geactiveerd worden. Als er geen aanvullers worden geactiveerd dan wordt de snelheid in Nederland verlaagt naar 384 kbps.
  - In de EU & USA (T-Mobile USA netwerk) kan tot 60 dagen per jaar onbeperkt internet gebruikt worden. Na deze 60 dagen kan er 10GB per maand in de USA gebruikt worden op het T-Mobile USA netwerk.
  - Bellen: In de USA kan alleen gebruik worden gemaakt van het T-Mobile USA netwerk. Daarnaast geldt maximaal 300 verschillende internationale telefoonnummers per maand.


  Kan ik een T-Mobile GO abonnement ook voor 1 jaar in plaats van 2 jaar afsluiten?
  Er komen ook abonnementen voor 1 jaar, de prijzen worden vanaf 16 januari bekend. Houd hiervoor onze website in de gaten!


  Kan ik met mijn huidige abonnement overstappen naar dit nieuwe abonnement?
  Hier zijn mogelijkheden voor. Kijk op de speciale pagina in My T-Mobile naar de voorwaarden en hoe je kunt overstappen.


  Kan ik van een Stel Samen & Stel Bij Sim Only abonnement overstappen naar een GO-abonnement met toestel?
  Ja, als je een Stel Samen & Stel Bij Sim Only abonnement hebt afgesloten, dan kun je op elk moment overstappen naar een Go-abonnement met toestel. We noemen dat Toestelflexibiliteit.


  Is het nieuwe T-Mobile GO abonnement ook beschikbaar voor zakelijke klanten?
  Ja, voor de zakelijke markt is T-Mobile Go beschikbaar tot twintig simkaarten. Op deze pagina vind je meer informatie over T-Mobile GO zakelijk.


  Kan ik vanaf 16 januari nog verlengen met een Stel Samen & Stel Bij abonnement of dit als nieuw abonnement afsluiten?
  Vanaf 16 januari is het niet meer mogelijk om een Stel Samen & Stel Bij abonnement af te sluiten. Je kunt gebruik maken van ons nieuwe abonnement T-Mobile GO.


  Hoe gaan jullie om met misbruik cq. wat wordt gezien als misbruik van Unlimited?
  De huidige Oneindig Online klanten hebben ons veel geleerd over normaal verbruik maar ook over misbruik. Als een enkele klant disproportioneel veel data verbruikt en dit gedrag een negatieve invloed heeft op de netwerkervaring van andere klanten, dan zullen we hier actie op ondernemen. We weten niet hoe en op welke manier we zullen optreden, omdat dit tot nu toe nog niet nodig is geweest. Ons netwerk is niet voor niets uitgeroepen tot het beste netwerk en met de grootste capaciteit kan ons netwerk veel hebben.


  Is de MB-Verdeler nog beschikbaar bij T-Mobile Go?

  Nee, de MB-Verdeler is niet meer beschikbaar bij T-Mobile Go.

  Waarom is de MB verdeler niet beschikbaar bij de Go abonnementen?
  Bij de Go abonnementen komt onbeperkt internet in Nederland, Europa en zelfs USA beschikbaar. Met de MB verdeler zou het dan mogelijk zijn om ook in andere mobiele apparaten (zoals wifi-routers) onbeperkt internet te gebruiken. Ons netwerk is klaar voor de toekomst, maar toch bestaat het risico dat andere klanten hierdoor trager internet ervaren. En dat willen we niet. Daarom hebben we besloten de MB verdeler niet aan te bieden in combinatie met de Go abonnementen.

  Waarom bieden jullie de MB verdeler niet aan op de Go abonnementen die geen Onbeperkt Internet hebben?
  We vinden het belangrijk dat je je Go abonnement maandelijks kunt bijstellen, ook van of naar Onbeperkt Internet. Daarom is het ook nodig een oplossing te bieden die voor iedereen beschikbaar is.


  Waarom hanteren jullie 60 dagen per kalender jaar voor roaming in het buitenland?
  Uit klantgedrag blijkt dat 60 dagen ruim voldoende is voor de gemiddelde klant. Met Go Unlimited EU kunnen klanten 60 dagen onbeperkt roamen in de EU en als ze nog meer dagen in de EU verblijven, hebben zij 10GB per maand tot hun beschikking.
  1
  Quote
  Gemarkeerd als antwoord: Amy op 16 januari 2017, 18:44
  Goedenavond allemaal,

  Heel fijn om te zien dat jullie elkaar zo goed blijven helpen! Check bij vragen ook altijd even de openingspost van dit topic. Daar staat al heel veel informatie in.

  Zoals Hajar ook in een eerder bericht aangaf kun je niet direct over naar Go wanneer je in de 4 maanden periode zit waarin je kunt verlengen of wanneer je al een verlenging hebt aangevraagd. De omzetting naar Go is mogelijk zodra de verlenging actief is. Wanneer je nu in de 4-maanden periode zit kun je uiteraard wel verlengen met Go.

  Over de kosten van Go:
  David schreef:

  Als je het abonnement wijzigt, krijg je de kortingen die op dat moment gelden, dus net zoals bij Stel Samen & Stel Bij ook het geval is. Het is dan ook mogelijk dat je dan niet meer de actieprijs krijgt van €35,- voor T-Mobile Go Unlimited. Als je een wijziging uitvoert zie je echter altijd in je My T-Mobile wat de nieuwe korting en kosten worden. Net als bij de oudere abonnement vervallen de kortingen na de einddatum van jouw contract.

  - De tarieven van Go kun je vinden op deze pagina. Je ziet daar de prijzen zonder kortingen. Via de overstappagina op My T-Mobile kun je zien wat de prijzen zijn wanneer je overstapt. Ook vind je daar de voorwaarden en meer informatie over de kosten.

  Wanneer je overstapt en je hebt momenteel toestelbetaling bij je Stel Samen & Stel Bij (particulier) abonnement dan neem je die gewoon mee naar Go. Het bedrag dat je maandelijks betaalt voor je telefoon blijft dus gelijk. Wil je weten hoeveel je maandelijks betaalt voor je telefoon? Bekijk dan je abonnement in My T-Mobile.

  Verder willen we jullie vragen om rekening te houden met de enorme drukte. Onze collega's van de telefonische klantenservice (en ook op de andere kanalen) proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen. Door de drukte kan het langer duren dan je van ons gewend bent. Probeer het bij een lange wachttijd anders de volgende dag of wees geduldig en houd dit topic in de gaten voor updates. Wanneer je de overstap hebt aangevraagd kan het een week duren voor dit volledig verwerkt is. We brengen je uiteraard op de hoogte als we je abonnement omzetten. :)

  Verder wil ik jullie een fijne avond wensen namens het hele forumteam! Morgen gaan we er weer voor dus als je nog vragen hebt die niet beantwoord zijn in het topic... laat het ons weten en blijf vooral elkaar ook helpen! ;)
  Bekijk origineel
 • Mpiotrek

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Mpiotrek heeft ontvangen van andere leden.

  is Prince of Content
  32 Reacties

  9 januari 2017, 19:25

 • janjanendekids

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten janjanendekids heeft ontvangen van andere leden.

  is een Master Poster
  24 Reacties

  9 januari 2017, 19:40

 • mmichaell

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten mmichaell heeft ontvangen van andere leden.

  is een nieuwe Poster
  4 Reacties

  9 januari 2017, 19:49

  Super!

  Geld er ook een snelheidsbeperking op de 4G verbinding? Of is dit ook unlimited?
  0
  Quote
 • Ohitsdo

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Ohitsdo heeft ontvangen van andere leden.

  heeft eerste post geplaatst
  2 Reacties

  9 januari 2017, 19:57

  De migrate pagina werkt niet. Ik heb geen rechten om de pagina te zien?
  0
  Quote
 • sanderrr83

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten sanderrr83 heeft ontvangen van andere leden.

  Ster
  179 Reacties

  9 januari 2017, 20:00

  Heb 31 januari mijn abonnement verlengd met een nieuwe telefoon (Samsung Galaxy S7) en zal per 14 april 2017 ingaan en zal dan € 36 p/m gaan betalen......Wat betekend deze wijziging voor mij?

  Greetz,
  Sander
  0
  Quote
 • iRoy

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten iRoy heeft ontvangen van andere leden.

  is een legendarische Super User
  109 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  9 januari 2017, 20:02

  Jullie zijn mijn helden. Ik pas graag mijn stel samen en stel bij simonly aan in zo'n geweldige unlimited EU.
  1
  Quote
  Live Forward *** Just a T-Mobile Fanboy ***
 • janjanendekids

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten janjanendekids heeft ontvangen van andere leden.

  is een Master Poster
  24 Reacties

  9 januari 2017, 20:04

  bij welke vorm geldt date vrij muziek bij alle 3 unlimited-up en next ?
  1
  Quote
 • PSA

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten PSA heeft ontvangen van andere leden.

  Weet de weg
  87 Reacties

  9 januari 2017, 20:05

  Hier ook mijn 2 jarig abonnement verlengd met telefoon per 03/04/2017 in 120 belm/ onbeperkt sms/ 3GB €38 iPhone 7. Wat betekend dit voor mij?

  Idd migrate pagina werkt niet, ook geen rechten
  0
  Quote
 • NickvanT

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten NickvanT heeft ontvangen van andere leden.

  is een Top Poster
  5 Reacties

  9 januari 2017, 20:10

  Voor bestaande klanten die tijdens hun contract willen overstappen gelden andere prijzen.  Wat wordt hier mee bedoelt? Komt dit positief uit voor een vaste klant of negatief?
  0
  Quote
 • iRoy

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten iRoy heeft ontvangen van andere leden.

  is een legendarische Super User
  109 Reacties
  Allrounder

  Allrounder

  9 januari 2017, 20:16

  Kan eenieder voor zichzelf bepalen. Overstappen naar deze nieuwe prijzen en bundels KAN, maar is niet verplicht.
  0
  Quote
  Live Forward *** Just a T-Mobile Fanboy ***
 • Wolfsky

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Wolfsky heeft ontvangen van andere leden.

  is een Top Poster
  9 Reacties

  9 januari 2017, 20:18

  Ben aan mijn kant ook zeeer benieuwd hoe het zit met mijn abb+toestel die ik afgelopen zaterdag verlengt heb. In mijn geval heb ik straks op 7mei een abbo met onbeperkt bellen + 6gb en streaming van stel samen en stel bij. Betekent het nu dat mijn 6gb in juni ook in eu bruikbaar is of de 250mb die er nu bij staat en geldt dit ook voor het bellen???? Zonder de iPhone is dit 26euro per maand incl korting, is het dan als het mogelijk is voor mijn dan voordeliger om over te stappen???
  0
  Quote
 • NickvanT

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten NickvanT heeft ontvangen van andere leden.

  is een Top Poster
  5 Reacties

  9 januari 2017, 20:19

  iRoy schreef:

  Kan eenieder voor zichzelf bepalen. Overstappen naar deze nieuwe prijzen en bundels KAN, maar is niet verplicht.  Jaa dat snap ik, ga ik ook zeker doen (#HYPE). Maar waarom aparte prijzen voor bestanden klanten. Lijkt mij raar dat ik als trouwe klant straks meer moet betalen :(
  0
  Quote

Reageer op dit bericht

Bezig met uploaden:
0%
Bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
Afbeeldingen (0)
Video (0)
Emoticons
 • :D
 • :?
 • :cool:
 • :S
 • :(
 • :@
 • :$
 • :8
 • :)
 • :P
 • ;)